Любо Пенев готов с екипа си, вкарва доста любопитни фигури

0
-
-

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев вече е готов с екипа си. Той ще го обяви на специална пресконференция до края на месеца. В него попадат доста любопитни фигури, чиито имена на този етап се пазят в тайна. През последните дни Пенев е провел редица разговори с големи личности от историята на българския футбол, както и с доста солидни бизнесмени. Любо вече е напълно наясно с хората, на които ще разчита в най-голяма степен, ако бъде избран за президент на предстоящия на 16 февруари конгрес.

Любо Пенев връща борчове с кандидатурата си, плащат му 1 милион за войната с Боби Михайлов

Събитието ще се проведе в столичния хотел „Маринела“, а кандидатите засега са двама – Любослав Пенев и настоящият президент Борислав Михайлов. В последния момент се очаква да бъде издигната кандидатурата и на трети човек, пише „Тема Спорт“. Срокът за подаване на документи е между 15 януари и 1 февруари. БфС създаде специални комисии, които ще приемат и разглеждат кандидатурите.

Боби Михайлов: ЦСКА трябва да ми издигне кандидатурата! Анонимници като Милко и Морко да мълчат

Пенев е готов с двама вицепрезиденти, които са много сериозни фигури. Рекламни пана с лика на Любо вече са разлепени из цялата страна. Ел Голеадор вярва, че ще спечели изборите и ще оглави българския футбол.

Снимка: sportal.bg

5 причини Боби Михайлов да остане начело на БФС

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]