Любопитно: Левски не е допускал гол с исландец на терена

0

Левски не е допуснал гол с исландския защитник Холмар Ейолфсон в редиците си. Централният бранител дебютира в двубоя за купата срещу втородивизионния Ботев Гълъбово, пише „Тема спорт“. На 19 септември Ейолфсон започна като титуляр срещата, която бе спечелена от сините с 1:0 след продължения. Исландецьт бе на терена през всичките 120 минути. От този мач Холмар неизменно започваше в стартовата едиайсеторка и изгради добро партньорство с чешкия си колега Давид Яблонски.

Голмайсторът на Левски отново поставил интересите на клуба над всичко, играл болен срещу Етър

Исландецьт дебютира в Първа лига при визитата на Берое в Стара Загора – 0:0. След това бе на висота и при победите с по 1:0 над Черно море на „Герена“ и Етър във Велико Търново. До момента Ейолфсон е бил на терена в 390 минути (6 часа и половина).

Спас Русев развързва кесията при поне 4 точки от ЦСКА и Лудогорец

Вратарят на Левски Божидар Митрев пък не е вадил топката от мрежата си вече 726 минути (12 часа и 6 минути) в първенството. За последно му вкара Венцислав Бенгюзов от Верея – в 29-ата минута на двубоя на 5 август, който старозагорци спечелиха с 2:0. На „Трейс Арена“ Митрев инкасира единствените си две попадения през кампанията. Другите две, които Левски допусна, бяха в мрежата на Александър Любенов – при 1:2 от Ботев в Пловдив.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]