Любимец на „сините“ фенове спира с футбола

0

35-годишният Вратар на Левски Боян Йоргачевич говори пред медиите в Хърватска в навечерието на мача с Хайдук. Сините гостуваха на тима от Сплит на стадион „Хърватских витезова“. Реваншът е на 20 юли от 20:00 часа на „VIVACOM Арена Георги Аспарухов“, пише „Тема спорт“. Той обаче ще се играе при закрити врати.

Йоргачевич посочи, че след края на кампанията най-вероятно ще прекрати с футбола. Сърбинът загуби титулярното си място на „Герена“, след като през пролетта лекуваше травми – той претърпя операция на лакътя и рамото. „Дано през този сезон изпълним целите си. Всичко е в наши ръце. Това ще е последната година в кариерата ми. В Левски съм, за да помагам на младите вратари да се развиват, те са мои момчета“, каза Йоргачевич пред „Слободна Далмация“. За неговия пост сините разполагат с Божидар Митрев и младоците Николай Кръстев, Александър Любенов и Димитър Шейтанов.

Боян има договор с Левски до края на първенството. Той пристигна на „Герена“ в началото на 2015 година. За сините има 71 мача във всички турнири.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК