Любимец на Сектор „Б“ помага на Левски в избора на нов вратар

0

Сърбинът Боян Йоргачевич ще помага с избора по привличането на вратар в Левски през зимата. На „Герена“ искат да се подсилят на тази позиция, тъй като в момента капитанът Божидар Митрев няма реална конкуренция, пише „Тема спорт“. Върналият се в клуба през лятото Александър Любенов започна като титуляр единствено при гостуването на Ботев, но тогава направи груба грешка, която доведе до обрата с 2:1 в полза на жълто-черните. След това Любенов не бе пуснат в игра дори в двубоите за Купата на България срещу втородивизионните Ботев Гълъбово (1:0) и Монтана (1:0). Йоргачевич прекрати договора си с Левски малко след началото на сезона. Той се раздели с публиката на сините по време на домакинството на Лудогорец. Боян има уговорка със собственика на клуба Спас Русев да бъде скаут на сините и да помага при избора на играчи под рамката.

Николай Михайлов пък отново е вариант за сините. Левски излезе с конкретно предложение към него през месец септември, но до договор между двете страни не се стигна. Юношата на клуба все още е без отбор, след като се раздели с турския Мерсин през лятото. След като отказа предложението на сините, Михайлов бе на проби в английския Кристъл Палас. Отборът от Висшата лига обаче не одобри сина на президента на БФС Борислав Михайлов. След това интерес към вратаря декларираха и два кипърски клуба – АПОЕЛ, където играе Живко Миланов – той е женен за сестрата на Николай – Бисера, както и Анортозис, в който са миналите през „Герена“ Иван Бандаловски и Владимир Гаджев. Вратарят обаче не подписа с нито един от тези отбори и продължава да се готви самостоятелно с Димитър Иванков в ролята на личен треньор.

В Левски пък все още не са уточнили къде да се проведе зимният лагер на отбора. Чака се последна дума по избора на база в чужбина от треньора Делио Роси.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]