Лудогорец с много тежко равенство срещу Брага (ВИДЕО)

0

Лудогорпец завърша наравно 1:1 с Брага като домакин в един много тежък мач, игран пред 9 хиляди зрители. Орлите можеха да открият резултата още в 4-ата минута, когато Мисиджан се пребори с централните бранители на португалците, за момент се озова очи в очи с вратаря на гостите Матеус, но се засуети при шута и той бе блокиран.

След това положение Лудогорец продължи да доминира, организира няколко опасни атаки, но в тях липсваше добрия завършващ удар. Брага пък предпочита да играе прибран в собствената си половина и да разчита на контраатаки.

В 24-ата минута Лукоки успя да вкара с шут под гредата, но попадението бе отменено поради засада. Това не отчая разградчани, които продължиха да натискат своя съперник. В 39-ата минута Мисиджан преодоля добре противник и стреля опасно по земя, но Матеус спаси. Секунди след това последва сериозно меле в наказателното поле на гостите, топката се озова в Моци, който стреля силно от аутлинията вместо да потърси пас, като това му действие спести сериозни неприятности на португалците.

Така първото полувреме приключи при 0:0, в което Лудогорец отправи 9 удара към вратата, два точни, а Брага така и не шутира нитов веднъж към Броун.

Втората част започна с изключително опасно положение пред вратата на орлите. След груба грешка на Марселиньо, който в опита си да върне с пета една топка я подари на гостите и се наложи Козмин Моци да извърши нарушение на границата на наказателното поле. Последва шут на Шадеш в аут, а секунди по-късно коварен изстрел на същия футболист бе спасен от Броун.

Постепенно Лудогорец отново взе инициативата и в 68-ата минута орлите най-после оползотвориха превъзходството си. След центриране от корнер Вандерсон стреля опасно с глава, Матеус успя някак да избие, но при добавката Марселиньо заби топката в горния десен ъгъл за 1:0.

Последва опит на Брага да стигне поне до равенство. Гостите изнесоха топката в половината на Лудогорец, но бълграският шампион се бранеше добре. В 83-та минута обаче Пауло Серджо с глава изравни. Последваха трудни минути за зелените, но в крайна сметка мачът завърши наравно.

ЛУДОГОРЕЦ – БРАГА 1:0

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]