Лудогорец съди БФС заради Владо Стоянов

0

Напрежение е имало тези дни по оста Лудогорец – БФС, разкриха за KotaSport.com източници, близки до „Иван Асен II“. Националният вратар е изпратил фактурите от операцията си в Румъния. Както е известно, при контузия, получена по време на лагер или мач на националния отбор, от родната футболна централа трябва да заплатят лечението и компенсация на клубния отбор на дадения футболист. От БФС, обаче твърдят, че клиниката в Букурещ е направила гаф, извършвайки хирургическата интервенция, тъй като контузията на Стоянов има усложнения. Именно поради тази причина засега от ръководния орган отказват да заплатят операцията.

Припомняме, че Владо Стоянов се контузи по време на лагер на националния отбор в Бояна. Това се случи през месец март тази година, преди световната квалификация с Холандия. Стоянов претърпя интервенцията в Букурещ на 24 март. Месец по-късно коляното му започна да се пълни с течности и той пътува до Румъния, за да почистят коляното му. Очакванията бяха той да може да се завърне в игра след 8 месеца. Заради усложнения след направената операция, последвана от рехабилитация в Испания, това ще се случи най-рано през пролетта на 2018 година.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]