Лудогорец сложи козирка над сектор „В“

0

Работата по сектор В на „Лудогорец Арена“ върви с пълна сила. Над трибуната вече бе поставена козирка, пише „Тема спорт“. Така че основните дейности вече са извършени, като остават козметични такива. Както е известно, след 10-ина дни секторът ще бъде инспектиран от комисари на УЕФА. Ако те го одобрят, то Лудогорец ще може да домакинства на стадиона си дори в груповата фаза на Шампионската лига, ако, естествено, се класира за нея.

Тимът стартира похода си в най-престижния турнир на 12 юли, сряда, с гостуване на литовския шампион Жалгирис. Срещата от втория квалификационен кръг на ШЛ във Вилнюс започва в 21:00 часа.

Вчера ръководството на Лудогорец пусна в продажба на клубната база билетите за реванша срещу Жалгирис. Двубоят е на 19 юли, сряда, от 21:00 часа на стадион „Лудогорец Арена“. От 8 юли до 10 юли ще се продават входни талони за притежателите на абонаментни карти за сезон 2016/2017. От 11 юли, вторник, стартира свободната продажба на билетите за срещата с Жалгирис. Най-скъпите талони са по 20 лева – за централната трибуна. В секторите А и А1 ще се влиза срещу 12 лева, а в сектор Б – срещу 10 лева. За мача с литовския шампион семейни билети няма да се продават, а ученици ще ползват намаление от 50 процента. Пропуски за сектор В също не са пуснати в продажба.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК