Лудогорец се държа достойно на „Сан Сиро“, но пак загуби (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
milan ludogorets 4

Лудогорец отпадна от Лига Европа, след втора загуба от Милан. На „Сан Сиро“ разградчани се държаха достойно, но въпреки това отстъпиха с 0:1. Така с общ резултат 4:0 италианците продължават към 1/8-финалите.

milan ludogorets 3

Наставникът на италианците Дженаро Гатузо заложи на голяма част от резервните си състезатели, предвид благоприятния резултат от първия мач. Той извърши цели 7 промени в сравнение със стартовата единайсеторка от първия мач. И това обаче не се оказа достатъчно за родния шампион да стигне поне до равенство на митичния стадион.

milan ludogorets 1

В 12-ата минута Андре Силва стреля от дъгата пред наказателното поле, но Броун плонжира и спаси. В 21-ата минута Милан поведе.

milan ludogorets

Сисиньо остави свободна зоната си, Кутроне проби и пусна успоредно на голлинията. Борини пък от непосредствена близост засече за 1:0.

milan fabio borini

В 29-ата Сисиньо центрира отдясно, Марселиньо засече от движение, но неточно. В края на полувремето Броун увисна, но Терзиев изчисти в корнер топката, която отиваше в останалия на празна врата Борини.

milan ludogorets 2

През втората част Лудогорец заигра доста по-добре и започна да поглежда към противниковата врата все по-често. В 56-ата минута „орлите“ можеха да изравнят. Швиерчок получи около точката за изпълнение на дузпа, но силният му удар бе отразен с чудесен рефлекс от Донарума. В 63-ата минута Натанаел нахлу в наказателното поле, но ударът му премина до дясната греда. В заключителните минути Натанаел стреля силно директно от фаул, но неточно.