Лудогорец отстреля Локомотив (СНИМКИ+ВИДЕО)

0

Лудогорец закономерно продължава в следващата фаза от Турнира за Купата на България. Момчетата на Георги Дерменджиев биха като гости Локомотив в Пловдив и са вече на полуфинал. Мачът започна с високо темпо, без разузнаване и проучване. Още в 5 минута гостите създадоха опасна ситуция, при която Марселиньо, Кафу и Вандерсон се изредиха на добри позиции, но до гол не се стигна.Три минути по-късно Димо Бакалов бе изведен на добра позиция от Камбуров, но не успя за да стреля сполучливо. След това темпото малко се поуспокои, но като цяло на терена имаше битка най-вече в халфовата линия. В 32 минута Марселиньо откри резултата след уникален удар по отскочилата топка от около 23 – 25 метра. Голът шокира домакините, чийто игрови ритъм се наруши. Десет минути след гола Кампаняро тресна гредата, след удар с глава.
През втората част Локомопив започна агресивно, с видимо желание да изравни и да обърне мача. В 52 минута Димо Бакалов можеше да вкара за домакините, но ударът му от 7-8 метра диагонално срещна гредата. Три минути след това Вандерсо изтърва невероятно положение и също удари греда. Същият той обамче в 59 минута сложи край на спора, след като преодолия Виданов и забоде с втория гол за Лудогорец с точен удар от в горния десен ъгъл на вратата. Този гол разстрои напълно играта на „смърфовете“, които след три минути си отбелязаха пък автогол. Това направи Виданов, който засече нескопосано центриране отново на Вандерсон и насочи топката към своята врата. Мачът вече реално се доиграваше. Домакините загубиха импулс, въпреки, че не се отказваха до последно. В 78 – та минута обаче влезрият като резерва Мисиджан реализира четвърти гол за разградчани, след бърза контра с участието на Анисе и Марселиньо.
Шест минути преди края на редовното време Дани Кики можеше да отбележи почетен гол за своя тим, но от пет – шест метра стреля над гредата. В последните минути на терена имаше размирици с нахлуващи фенове, които бяха възпирани с категорична сила от страна на полицаите.
И с това мачът реално приключи.

ЛОКО: 16. Ел Харуби, 71. Крумов, 5. Виданов, 6. Котев, 15. Везалов, 17. Траянов, 19. Велковски, 9. Кики, 10. Марчев, 27. Бакалов, 11. Камбуров
Ст. треньор: Едуард Ераносян

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 27. Моци, 5. Паломино, 6. Натанаел, 12. Анисе, 10. Кампаняро, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 22. Кафу, 11. Кишада
Ст. треньор: Георги Дерменджиев
ЖЪЛТИ КАРТОНИ: Камбуров, Кафу
Стадион: „Локомотив“, Пловдив
Съдия: Ивайло Стоянов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК