Лудогорец отмъкна 3 от големите таланти на Черноморец по изключително неприятен начин

3

Школата на шампионите от Лудогорец отново посегна на таланти от Черноморец (Бургас) и само дни преди старта на първенствата в Елитните юношески групи отмъкна три момчета. Това са родените през 2001-а година Петър Александров, Димитър Жеков и Николай Георгиев. В Бургас те бяха планирани да играят в старшата възраст, но сега са на лагер в Банско със 17-годишните на Лудогорец.

Много по-неприятен обаче е начинът, по който е станало това селектиране, оплакаха се от Черноморец, както и в кой момент точно – няколко дни преди началото на шампионата. От клуба в Разград се поканили бургазлии за контролна среща, но още преди това трите момчета били набелязани. Така мачът се оказал тестов за тях, а нищо неподозиращите черноморци отишли направо на крака, тъй като контролата се играла на базата „Гнездо на орли“ край Разград.

И веднага след края на мача тримата получили телефонни позвънявания. Така само от набор 2001 „акулите“ в Разград вече са пет, тъй като в предишни години бяха привлечени нападателят Георги Бабалиев и полузащитникът Никола Ганчев. При по-малките – от набор 2002, четирима са продукти на школата на Черноморец.

Източник: БТА

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Az
Az
6 години по-рано

Общината така ще развива детския и юношеския футбол. Всичко читаво бяга в нормални отбори, а Бургас губи не само професионалния спорт, но и талантите си.

fenka
fenka
6 години по-рано

не е вярно .Те от шест месеца ги искат и ръководството знае много добре.Това пак е от въображението на Божо ,който си мисли че всичко свършва и почва от него в ЧЦ

бургаския
бургаския
6 години по-рано

Големи таланти,големи школи и накрая 10 чужденци в стартовия състав на делиорманци. Само пълнят главите на децата с обещания,при всички положения ще имат повече шанс в други отбори от първа дивизия