Локо привика при мъжете 15-годишен, карал проби в Англия

0

Треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян повика в мъжкия отбор 15-годишния юноша Еяд Хамуд. Вчера той направи първа тренировка с представителният тим, съобщават от клубния сайт на „смърфовете“.

Хамуд  е считан за един от най-талантливите юноши от клубната школа. Роденият през 2001 г. Еяд участва на равно с останалите в заниманието, което се проведе на стадион Беркут в Брестник.

,,Винаги е прекрасно когато изпълняваш мечтите си. Една от тях ми бе да тренирам с мъжете. Всички усилия, които полагам са в тази насока – да преследвам мечтата си, един ден да играя футбол на високо ниво.

Всички в отбора ме посрещнаха добре. С част от по-младите момчета съм играл и преди.

Няма нищо общо между тренировките в U17 и тези на мъжете. Надявам се да се задържа по-дълго в първия отбор“, заяви Еяд за пресцентъра.

KotaSport.com припомня, че нападателят на Локомотив (Пловдив) Еяд Хамуд изкара проби в  английския Шефийлд Уензди. Там той остави отлични впечатления с изявите си. В контролна среща срещу Антверпен, Хамуд изработи две дузпи, а сам реализира едната. За 3 мача на турнир в Халъм пък, талантът успя да реализира 4 попадения.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК