Локо (Пд) намери заместник на Камбуров, отправи му оферта

0
-
-

Локо (Пд) е на път да направи трансфеpeн удар. „Смърфовете“ са намерили заместник на легендата Мартин Камбуров – бившият таран на Левски Исмаил Иса, пише „Меридиан мач“. От „Лаута“ са отправили конкретна оферта към 28-годишния таран и чакат отговора му. Той вече е казал, че ще приеме, ако не си намери клуб в чужбина. Развитие по темата се очаква до седмица.

Исмаил Иса е свободен агент, след като се раздели с молдовския вицешампион Дачия Кишинев. Той вече натрупа доста опит, като игра за тимовете на Светкавица, Хасково, Левски, Сливен, Локо (Мз), Карабюкспор, Елазъгспор, Литекс, Шериф и Берое. Любопитно е, че Иса вече отказа оферта на старозагорци, като бе желан от техния треньор Александър Томаш.

Иначе в Локо (Пд) очакват отговори и от още двама футболисти. Става дума за Симеон Райков и Асен Георгиев. Както е известно, те вече тренират с отбора, но те, както и Иса, до последно искат да изчакат възможност да си уредят трансфер в чужбина.

От началото на сезона, въпреки тежката програма, Локо (Пд) спечели 5 точки. След гостуването на ЦСКА-София обаче Локо влиза в серия от мачове с по-слаби тимове, срещу които Войн Войнов ще има отчайваща нужда от изявен голаджия, тъй като се очаква тимовете на Витоша, Верея, Дунав и Пирин да играят по-затворено срещу „черно-белите“, а пловдивчани ще трябва да търсят попадения в тези срещи.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК