Локо (Пд) забравя за финансовите неволи, уреди мощен спонсор

0

Локомотив Пловдив ще поднови партньорството си с една от най-авторитетните застрахователни компании в света. Преди 11 години спонсор на черно-белите бе българският клон на немския гигант „Алианц“. Сътрудничеството продължи до смъртта на тогавашния президент Александър Тасев. Сега то се възражда от Кузман Маринков, който от месец е изпълнителен директор на черно-белите.

„Бях в София, за да доуточним детайлите. Искам да се прибера и да изчистя всичко около това, което предстои. Нека обаче да не коментираме нищо към момента. Утре (б.а. – днес) ще пуснем съобщение на официалния сайт, от което всичко ще стане ясно – как ще работим с „Алианц“, какво ще ни донесе това и т.н. Сега ако тръгна да говоря, пак ще излязат сума ти изкривени интерпретации и ще се породят много въпроси. Чакат ни със сигурност интересни неща и за двете страни“, сподели Кузман Маринков пред TribunaPlovdiv.bg.

Рекламни пана на компанията вече бяха поставени на „Лаута“. Там бяха ремонтирани касите, а надписите „Алианц“ са до тях. Очаква се такива да има и на екипите на Локомотив Пловдив.

В същото време стана ясно, че босът на смърфовете Христо Крушарски е спрял премиите. След победата над Берое той е бил категоричен, че на този етап ще плаща само заплати, като е обещал на играчите, че забавянето остава в миналото. Все пак по негово усмотрение и в зависимост от играта и победата на някои от мачовете може и да има бобуси.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]