Локо (Бс): Очакваме ви на бургаското „Ел Класико“! (ВИДЕО)

0

„Локомотив“ Бургас приема „Черноморец 1919“ в дербито на 21-ви кръг на „А“ областна футболна група. Превърналият се в „бургаското Ел Класико“ двубой между „Локомотив“ и „Черноморец“ през есента предложи много емоции и заряд и едва ли някой може да се съмнява, че срещата тази събота ще бъде още по-голям спектакъл, далеч над нивото на първенството, в което се намират двата отбора. През първия полусезон сблъсъкът между черно-бели и сини завърши с равенство 1:1 пред страхотна за „А“ ОФГ атмосфера и запълнени седящи места на стадиона в гр. Поморие, припомнят от официалната Фейсбук страница на „железничарите“.

„Локомотив“ ще може да разчита на най-доброто в тази среща, а играчите са пределно мобилизирани да задържат първата си позиция в шампионата. С новите попълнения в състава си, като Калоян Опнаков, Иван Дончев и Николай Димитров, „Локомотив“ постигна нужния баланс между млади и опитни състезатели и ще направи всичко възможно да срази „акулите“. За „железничарите“ титуляр ще започне и Тодор Бачев, който премина на полусезона в редиците на „Локомотив“ именно от „Черноморец“ и определено има какво да доказва на бившия си отбор.

Тимът повече от всякога има нужда от подкрепа срещу именития си съперник, в мач с голямо значение, наелектризиращ заряд и атмосфера на истинско дерби. Очакваме ви тази събота (22.04) от 17:00ч. на „Съдърланд Арена“!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК