Лое пак титуляр за ЦСКА, 17-годишен чака дебют

0

Халфът Раул Лое за втори пореден път ще попадне в стартовия сьстав на ЦСКА. Камерунецът ще е титуляр и срещу Септември утре от 17:30 часа на „Армията“, след като игра от първата минута и на „Лаута“ (1:0), пише „Тема спорт“. 28-годишният полузащитник се представи на ниво срещу Локо Пд, бе полезен и в двете фази на играта. Лое даде редица добри пасове към двата фланга, отличи се и със стабилно представяне в защитен план. За включването си на „Лаута“ бившият футболист на Осасуна получи похвали от помощник-треньора Стефан Генов. Той заяви, че двойката вътрешни халфове Лое и Малинов са се представили много силно и на практика са изнесли мача. Раул замени сред стартовите 11 Рубен Пинто. Португалецът е в неузнаваемо слаба форма през последните два месеца и изваждането му от титулярния състав бе логично.

Бразилецът Енрике Рафаел пък ще получи нов шанс за изява утре. Има голяма вероятност той да е сред стартовите 11, както бе на „Лаута“. Дори да не започне, Енрике ще се появи след почивката срещу Септември. 24-годишният южноамериканец действаше като ляво крило срещу Локо Пд. На другия фланг на атаката пък игра Десподов, който вкара гол от фаул след грешка на вратаря на пловдивчани Диао. Срещу Септември Десподов най-вероятно ще бъде заменен от Манолев, който имаше болки в ахилесите и не пътува за Пловдив.

Титуляр в защита за 4-ти пореден мач в елита пък се очертава да е Барт. Французинът игра силно и бе един от най-добрите за ЦСКА на „Лаута“, което би трябвало да предопредели партньорството му с Бодуров и в утрешния мач на „Армията“. Ако червените успеят да си осигурят комфортен аванс срещу Септември, не е изключено дебют в елита да направи 17-годишният Валентин Антов, който отново ще попадне в групата.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]