Лео Меси си купи остров София

0

Лионел Меси е станал собственик на малкия гръцки остров София край Итака в Йонийско море, пише „Телеграф“. Това съобщи брокерската компания „Прото груп“. Същата компания съобщи, че друг гръцки остров е бил подарен от Кристиано Роналдо на неговия мениджър Жорже Мендеш за сватбата му.

Почина осъден за корупция във ФИФА

Големина

Суперзвездата на Барселона Меси е закупил островчето София, намиращо се в Йонийско море, и по-конкретно в района на островен комплекс източно от Итака. Площта му е 17 хектара.

Не се разкрива каква е сумата на сделката за райското кътче. Цяла Гърция вече се тресе от любопитство кога аржентинецът ще посети своя нов имот. Той може да си позволи всичко, след като удължи договора си с каталунците до 2021 година, а неговата стойност е 450 милиона евро.

Каранга скандализира! Докато ЦСКА го чака, той обикаля дискотеките в Бразилия

Картини

В същото време парагвайската художничка Лили Кантеро намери впечатляващ начин, по който да разкаже историята на аржентинския футболен гений Меси. Животът на №10 от Барселона както на терена, така и извън него бе изобразен на чифт футболни обувки. Кантеро е била вдъхновена от постиженията на „Ла Пулга“ и изобрази пътешествието му от детските години в родната Аржентина до величието на „Камп Hoy“ върху собствените му обувки – Adidas Nemeziz Messi 17+. Върху лявата обувка са изобразени личните моменти на Лео и са изписани имената на съпругата му Антонела и синовете им Тиаго и Матео.

Райън Гигс назначи на работа жената, която разби брака му

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]