Легендарен вокалист на Iron Maiden получи членска карта на Левски (СНИМКА)

0

Легендарният вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън вече е част от семейството на Левски. Ето какво съобщиха от Националния клуб на привържениците на „сините“:

Скъпи левскари,

с гордост ви споделяме една уникална левскарска постъпка. Вокалистът на легендарната хеви метъл група Iron Maiden Брус Дикинсън вече е част от семейството на Левски. Певецът получи членска карта на Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП). Подаръкът му бе връчен от група левскари, които присъстваха на официалната премиера на автобиографията на Дикинсън – „What Does This Button Do?“, която се състоя в Лондон на 17-ти октомври.

Поздравяваме ви с една от песните на Iron Maiden и Брус Дикинсън („Seventh Son of a Seventh Son“), и очакваме всеки, който все още не е наш член да го направи! Напомняме, че картата ще ви даде много отстъпки и привилегии.

САМО ЛЕВСКИ!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]