Левски си взе вратар от Несебър

0
-
-

[sociallocker id=5830]

Левски реши да си върне преотстъпения в Несебър вратар Николай Кръстев. През пролетта той ще бъде трети избор за рамката на вратата след сърбите Боян Йоргачевич и Иван Чворович.

Той ще измести Димитър Шейтанов. Кръстев е роден на 6 декември 1996 година. Викан е в първия отбор на сините още през сезон 2014/15, но все още не е записал официален дебют.

През 2015/16 той бе преотстъпен във втородивизионния Локомотив Мездра. За този тим той изигра 7 шампионатни мача. През лятото Левски привлече Иван Чворович без трансферна сума от Лудогорец и затова треньорският щаб прецени да прати Кръстев пак под наем.

За новака във Втора лига Несебър, който зимува на шесто място в класирането, Кръстев изигра 5 двубоя за първенство. По време на лагера в Кипър Левски може да мери сили с руския Урал, където преди дни отиде юношата на сините Николай Димитров-Хичо. Той подписа с 13-ия в елита на Русия по настояване на треньора Александър Тарханов.

Специалистът до началото на ноември бе наставник на Славия и работи с Хичо при белите. Сините ще проведат два лагера в Кипър тази зима. Контролите, които ще изиграе съставът, ще бъдат пет. Днес пък ще се проведе коледен шоу мач с играчи на Левски и тима по футзал Левски София-Запад. Събитието започва в 18:30 часа в зала „Универсиада“, а входът е свободен.

Източник: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]