Левски представи отбора за Mundialito 2017 (ВИДЕО)

0

На специална пресконференция тази вечер бе представен отборът на ЛЕВСКИ, който ще вземе участие в престижното световно първенство по футбол за деца Mundialito 2017.

Клубът получи покана със съдействието на Тръст “Синя България”, а надпреварата ще се проведе от 8-ми до 16-ти април 2017г. в Коста Дорада /Испания/. „Сините“ ще бъдат представени от набор 2007, като малките левскарчета ще могат да премерят сили с редица именити футболни отбори, благодарение на проведената кампания от страна на „Сини инициативи“ и „Тръст Синя България“, в следствие на която бе събрана необходимата сума за закупуване на самолетните билети до Барселона и обратно.

Днес те бяха връчени символично на методиста на ДЮШ Нестор Юруков, а на импровизираната церемония „сините“ таланти бяха официално представени пред медиите преди заминаването им за Испания.

На символичното изпращане на тима в залата присъстваха треньорите Манол Занев, Захари Сираков, изпълнителният директор на ПФК ЛЕВСКИ Красимир Иванов, както и футболистите от първия тим и юноши на тима Николай Кръстев и Алекс Боримиров.

Mundialito 2017 стартира в неделя, 09.04, като „сините“ са в група с отборите на AF Azteca (Мексико), Sport Ed. SC (Бразилия), Levante UD (Испания) и CF Reus D. (Каталуния).

Подробности за първенството може да разгледате на сайта на Mundialito 2017  – http://mundialito.org

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК


Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК