Левски поднови тренировки без Черната сила, но с Рошу

0

Отборът на Левски поднови тренировки. Делио Роси бе дал три дни почивка на своите играчи, а тази вечер ги събра за първо занимание през тази седмица.

Добрата новина за италианския специалист е свързана с халфа Нелуц Рошу. Румънският полузащитник вече тренира наравно със своите съотборници, съобщава topasport.bg. Най-скъпото ново попълнение на „сините“ бе опериран от херния преди около месец.

Антонио Вутов се готви на облекчен режим, след като пропусна домакинството на Черно море. Очаква се атакуващият футболист да бъде на линия за мача с Етър във Велико Търново след десет дни.

От тренировката отсъства Жуниор Мапуку, който е получил по-дълга почивка, както и вратарят Божидар Митрев. Капитанът на „сините“ е сред избраниците на Петър Хубчев за предстоящите световни квалификации с Франция и Люксембург.

Левски ще тренира предимно двуразово в паузата на първенството. За неделя от 17,00 часа е предвидена контрола с Ботев (Враца).

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]