Левски победи, но не убеди (СНИМКИ+ВИДЕО)

0
-
-

Левски победи с 2:0 Витоша Бистрица в мач от третия кръг на Първа лига.Това бе първи успех за „сините“ в първенството, след като в първия кръг завършиха 0:0 като гости на Локомотив (Пд). Освен с трите точки за Левски, двубоят ще се запомни и с дебюта на Габриел Обертан. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед влезе като резерва и обра овациите на зрителите на стадион „Георги Аспарухов“.

Антонио Вутов бе точен в 80-ата секунда на срещата, след като Васил Панайотов му свали топката с глава. Голмайсторът направи невероятен пропуск в 18-ата минута, когато не успя да вкара на празна врата. Левски продължи да натиска, но играчите на Витоша показваха зъби при контраатаките. В никакъв случай новакът не играеше като окопал се отзад отбор. В тима на Левски се забелязваше известно оживление, но играта бе далеч от желаното равнище. Все пак „сините“ определено превъзхождаха съперника си.

Втората част започна отново с натиск на Левски и закономерно Буш с глава удвои в 57-ата минута. След гола отборът на Витоша опита натиск. В 68-та минута Върбанов бе много близо до гол, но топката бита с глава премина на сантиметри от десния стълб на вратата на Митрев.

Мачът бе довършен от неумели атаки или по-скоро опити за такива и от двата отбора. В крайна сметка Левски победи, но не убеди с играта си. Въпросителните пред тима остават.

ЛЕВСКИ : Божидар Митрев; Милош Цветкович, Георги Ангелов, Димитър Пиргов, Мики Орачев; Васил Панайотов, Роман Прохазка, Нелуц Рошу, Жорди Гомес, Антонио Вутов, Сержиу Буш

Старши треньор: Николай Митов

ВИТОША : Християн Василев, Румън Гьонов, Йордан Върбанов, Николай Христозов, Тодор Гочев; Кристиян Кочилов; Четин Садула, Михаил Петров,Ивайло Лазаров, Пол Отофе; Григор Долапчиев

Старши треньор: Костадин Ангелов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК