Левски остана без нападател за месец

0

Левски загуби един от два­мата си напа­датели за око­ло месец, което е се­риозен удар по тима. Амаду Сукуна полу­чи травма на една от тренировките през седмицата, като едва вчера мина обстойни прегледи. Те са показали, че кръстните му връзки са разтегнати. За щастие, те не са скъсани и така той няма да отсъства половин година, колкото би било при подобна травма. И в сегашната ситуация обаче той ще бъде аут за поне месец, което значи, че ще изпусне поне три-четири кръга от пле­йофите у нас.

Французинът бе привлечен през зим­ната пауза от новака Верея. На този етап той е твърда резерва и няма попадение с екипа на „сините“. Преди да дойде в Лев­ски, Амаду Сукуна за­би четири гола за клу­ба от Стара Загора. Отсъствието на Суку­на може да върне Ан­тонио Аниете на върха на атаката в опреде­лени моменти. Повече шансове навярно ще получава и талантли­вият юно­ша Станислав Иванов.

Сукуна можеше да бъде използван повече, тъй като от начало­то на полусезона Бабатунде Адениджи не се представя особено добре. Таранът прави по много пропуски в мачове­те, поради което на „Герена“ ве­че се оглеж­дат за нов нападател от лятото.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК