Левски на полуфинал, елиминира носителя на трофея Лудогорец (ВИДЕО)

0
-
-

Юношите на Левски (родени 2000 г.) се класираха на полуфинал за Купата на БФС, след като в Разград направиха 1:1 с Лудогорец в реванша от четвъртфиналната фаза. В първата среща момчетата на Юри Васев загубиха от „сините“ в София с 0:2. С общ резултат 3:1 Левски, воден от Георги Тодоров, успя да елиминира настоящия носител на трофея.

През цялото първо полувреме „орлите“ бяха по-активни, но гол не падна до почивката. През второто разградчани продължиха да търсят успеха, но след няколко техни пропуска, гостите успяха да отбележат за 0:1 в 65-ата минута чрез Ивайло Иванов.

Попадението внесе известна доза припряност в действията на Лудогорец, като възпитаниците на Васев все пак успяха да изравнят в 82-ата минута. Точен от фаул бе централният нападател Димитър Митков.

В малкото оставащи минути да края домакините не се отказаха да атакуват, но не успяха да стигнат до други попадения и отпаднаха от надпреварата с общ резултат 1:3.

Полуфиналите ще бъдат през пролетта, когато ще се тегли и жребият. Левски е в компанията на Берое, Черно море и Септември (София).