Левски и Лудогорец завъртяха хикс за….ЦСКА (СНИМКИ+ВИДЕО)

0
-
-

Левски и Лудогорец не можаха да се победят в един бърз и динамичен двубой.
Гостите започнаха по-добре мача, а в 7-ата минута по чудо не поведоха в резултата. Анисе стреля с глава от няколко метра, но Митрев изби. При добавката Вандерсон стори по-трудното, като стреля с левия крак в аут.
Три минути по-късно Мапуку също направи невероятен пропуск. Таранът се откъсна от защитата на гостите, като тръгна от центъра срещу Ренан. Нападателят преодоля Моци, а след това и Ренан, но вместо да стреля се забави и Пластун му изби топката.

В 24-ата минута Мисиджан стреля отдалеч, но Митрев без проблем спаси. В 26-ата минута след центриране от корнер капитанът на „сините“ увисна, Пластун стреля в посока на вратата, но топката рикошира в ръката на Анисе.

Последният получи първия жълт картон за груб фаул срещу Вутов.

Секунди по-късно индивидуална акция на Мапуку завърши със силен удар, който Ренан изби в корнер.
Нападателят пое топката на гърди след центриране на Обертан, премина на скорост двама бранители и стреля мощно от малък ъгъл, но вратарят бе покрил своята врата.

Последва още един жълт картон за играч на гостите – Натанел, който удари без топка Вутов, но картонът трябваше да бъде червен, след като бе при спряла игра, тъй като играчът на Левски бе извършил нарушение в атака преди това.

Капитанът Божидар Митрев бе изгонен в 36-ата минута с директен червен картон. Вандерсон се откъсна сам срещу вратаря, който се хвърли в краката му извън наказателното поле и изби топката с ръка. Попов даде знак играта да продължи, но помощникът му Мартин Венев сигнализира нарушението. Така реферът изгони национала, давайки фаул на границата на наказателното поле за шампионите“.

Александър Любенов замени Мапуку. Стражът трябваше да се намесва в 45-ата минута, когато изби от голлинията центриране на Мисиджан. В даденото продължение домакините искаха игра с ръка на Пластун, след като Прохазка отблизо се опита да насочи топката към вратата.

Втората част започна съвсем нормално с тотален натиск на гостите, които имат човек повече на терена.
Играта бе изцяло през наказателното поле на Любенов. Румънецът Кешерю се появи на терена на мястото на Жоао Пауло, а натискът на гостите продължи, но без да има чисти положения пред Любенов. Марселиньо пропусна останал сам срещу вратата, като не успя да се ориентира при цинтриране отляво.Домакините бавеха в моментите, когато бяха фаулирани, за да поемат въздух, а в 70-ата минута бяха на сантиметри от гола. Вутов изведе Обертан, който стреля силно с диагонален удар, но топката мина покрай дясната греда на Ренан. В 79-та минута Сисиньо бе изгонен за глупава постъпка и численото равенство на терена се възстанови. И двата отбора обаче нямаха сили за нещо повече. След това равенство ЦСКА продължава да е на върха, като резултатът устройваше най-много червения тим.

ЛЕВСКИ – ЛУДОГОРЕЦ 0:0

ЛЕВСКИ: 21. Божидар Митрев, 19. Милош Цветкович, 3. Димитър Пиргов, 28. Давид Яблонски, 4. Иван Горанов, 71. Васил Панайотов, 13. Жорди Гомес, 15. Роман Прохазка, 8. Антонио Вутов, 32. Габриел Обертан,10. Жуниор Мапуку
Старши треньор: Делио Роси

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 32. Игор Пластун, 30. Козмин Моци, 6. Натанаел, 12. Абел Анисе, 18. Светослав Дяков, 93. Върджил Мисиджан, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 37. Жоао Пауло (56-28.Клаудиу Керерю)
Старши треньор: Димитър Димитров

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК