Левски иска Клаудиу Кашерю

0

Левски следи изкъсо ситуацията не с кого да е, а с нападателя на Лудогорец – Клаудиу Кешеру, разбра ТОПСПОРТ. Според неофициална, но потвърдена информация румънският таран е обсъждано име на „Герена“, особено след като стана ясно, че не влиза в сметките на Димитър Димитров.

Голаджията рядко е титуляр от идването на Херо, като се заговори, че специалистът ще търси други футболисти в предни позиции. Освен това договорът на Кешеру изтича през лятото на 2018 година, което значи, че от зимата той ще може да преговаря свободно с всеки клуб, който го пожелае.

Преди дни футболистът обяви, че не знае дали ще удължи контракта си с „орлите“, защото преговори за подновяването му все още не са стартирали. Делио Роси пък иска точно нападател с профила на румънския национал – да е силен в наказателното поле, какъвто безспорно е Кешеру.

На „Герена“ няма да имат проблем да задоволят и личните условия на футболиста, тъй като Спас Русев, както заяви самият той наскоро, е готов да инвестира в качествени играчи.