Левски иска бургаски супер талант

0

Левски проявява интерес към нападателя на Ботев Плов­див Кристиян Добрев. Сините са проучили при

[sociallocker id=5830]

какви условия талантът може да акостира на „Герена“. Засега опитите на столичани това да се случи се оказват неуспешни, въпреки че те са били склонни и да платят трансферна сума за играча.

Крис нашумя през есента, след като стана най-младият футболист, обличал фланелка­та на Ботев Пловдив. Висо­кият 173 сантиметра напада­тел е роден на 27 април 2001 година. Той направи своя деб­ют в Първа лига на 26 ноември – при домакинството на жълто-черните на Лудогорец от 15-ия кръг. Домакините загуби­ха с 1:3, но мачът остана 6 ис­торията заради влизането на Добрев на игрището. В 82-ата минута той замени Омар Косоко. До края на есенния дял Крис влезе още два пъти на терена като смяна. Така фут­болистът с №88 има на смет­ката си вече 53 игрови мину­ти.

Кристиан Добрев е от Бур­гас. Преди да премине в Ботев, е играл за Нефтохимик и Чер­номорец. Интересното е, че през 2016 година той стана държавен шампион за деца с тима на канарчетата (набор 2001). Добрев е юношески на­ционал на България.

Интерес към нападателя на Ботев проявява и Лудогорец. Младокът обаче отказа да премине при разградчани.

В началото на тази година юношата бе отличен по време на церемонията за футболист №1 на България за 2016 година. Той получи приза за дебюта си – същата награда взе и откри­тието на Локомотив Пловдив – – наборът на Добрев Ияд Хамуд.

Източник: „Тема спорт“

Гласувайте в анкетата: „Коя е най-добрата футболна ДЮШ в България?“

[yop_poll id=“4″]

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]