Левски договорил звезда на Ботев (Пд)! „Сините“ ще налагат наказвал Лацио

0

Левски е имал договорка със звездата на Ботев (Пд) Фернандо Виана, научи KotaSport.com. „Сините“ са били на финалната права да привлекат бразилеца, но в последния възможен момент нещата са се обърнали на 180 градуса. Днес главният мениджър на „канарчетата“ Асен Караславов разкри, че нападателят е продаден на 99%. След провала с преминаването му на „Герена“, той ще замине за ОАЕ.

Същевременно KotaSport.com разбра, че друг договорен футболист е бил отпратен от старши треньора Делио Роси. Васил Шопов е бил с единия крак на „Герена“. Италианският специалист обаче не е бил очарован от качествата на бившия футболист на Дунав, който по всяка вероятност ще премине в Ботев (Пд). Според носителя на Купата на Италия с Лацио, по-добрият вариант бил да се налага юношата на „сините“ Станислав Иванов. Големият талант от школата стана популярен покрай гола си срещу Лацио. Нападателят бе едва 15-годишен, когато прониза мрежата на римските „орли“. Мачът бе по повод 100-годишния юбилей на столичния гранд.

Припомняме, че Левски вече си осигури първото зимно попълнение. Това е Аймен Белаид, който вече има един престой на „Герена“. Лично Делио Роси е одобрил неговото привличане. Според италианеца, Белаид ще пасне чудесно в схемата с трима защитници, която мисли да налага.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]