Левски взима двама от елита на Испания

0

Левски продължава да надгражда състава си в опит да върне силните си позиции в българския футбол. Според сайта Novsport.com, „сините“ вече са договорили двама футболисти от Примера дивисион, които да дойдат на Герена. Засега не са ясни имената на играчите и от кой отбор идват, но със сигурност става дума за титуляри в клубовете си.

Както е известно, собственикът на Левски Спас Русев отдавна планира мащабната селекция, която трябва да се случи по време на този трансферен прозорец. Той е готов на всичко, за да направи боеспособен отбор, който да се противопостави успешно на Лудогорец и ЦСКА. За тази цел няма да се пестят никакви средства за осъществяване на трансфери.

Наставникът Делио Роси отдавна иска от ръководството привличането на нови играчи, защото е ясно, че със сегашния потенциал няма как да успее да се бори успешно за титлата.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]