Левскарите с пробив за билетите в Каварна

0

Феновете на Левски от Варна и региона направиха пробив с билетите за мача на техните любимци срещу Черно море в съ­бота. Те със сигур­ност ще бъдат по­вече по трибуните на градския ста­дион в Каварна, където „моряците“ домакинстват цял сезон заради про­точилия се ремонт на техния стадион.

Изключително голям интерес има към двубоя и ръко­водството на „мор­яците“ пусна в про­дажба билети за срещата още от вчера сутринта. До 15,00 часа бяха продадени около 100 билета за дву­боя, като цената им е 4 лева. И при­вържениците на Черно море, и тези на Левски, ще мо­гат да влязат в двубоя срещу тази цена и от клуба до­ри признаха, че голяма част от продадените биле­ти са били на при­върженици на „си­ните“.

„Билети могат да се купят от канце­ларията на ста­дион „Тича“ от 9,00 до 17,00 часа. Местата на стадио­на в Каварна са ог­раничени, така че не разчитайте да си купите в деня на мача“, обявиха от варненския клуб.

Треньорът на Черно море Георги Иванов е изключи­телно доволен, че футболистите му дават всичко от се­бе си в тренировките, съобщиха от пресслужбата на клуба. Гонзо има на разположение абсолютно всички футболисти, с из­ключение на Бакари. Така че ще мо­же да избира от възможно най-доб­рото, с което разполага за пред­стоящия двубой с Левски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК