Култова цел пред ПСФК Черноморец – отпадане в „Б“ Областна!

0
-
-

До прелюбопитна клюкина се добра KotaSport.com. Става въпрос за целта, която е поставена пред футболистите на ПСФК Черноморец. Според ширеща се в пространството, но непотвърдена информация, на

[sociallocker id=5830]

играчите им е било съобщено, че целта е… отпадане от „А“ в „Б“ Областна футболна група. Ако слуховете се окажат верни, то бургазлии се превръщат в световен прецедент. Дори и да е имало други отбори в историята на футбола, чиято цел е била отпадане, то едва ли са чак толкова много.

За момента изпълнението на поставената задача върви по план. По всичко изглежда, че „сините“ ще успеят да се справят с наглед непосилната цел, при това повече от убедително. В момента те са на последното място, с актив от -3 точки. KotaSport.com припомня, че във връзка с писмо на МО от 30.08.2016г. относно: Решение на Дисциплинарната комисия на ФИФА от 26.08.2016г. по дело 150595 между състезателя Паскал Борел – Германия и ПСФК „Черноморец Бургас“АД – България, бе насрочено извънредно заседание на Дисциплинарната комисия при ОС на БФС-Бургас, което се проведе от 10.00 часа на 14.09.2016г. Докладвано бе разпореждането на Дисциплинарната комисия при ФИФА и прилагане на точка 4 за отнемане на 3 /три/ точки от актива на ПСФК „Черноморец Бургас“АД гр.Бургас, участник в състава на „А“ областна група – мъже, сезон 2016-2017 г.

Освен отрицателен точков актив, ПСФК Черноморец имат и отрицателна голова разлика – 5:32. Днес те все пак ще имат възможност да стигнат до първа победа в първенството и до кота „нула“ в точките. От 16:00 ч. ПСФК Черномроец приема Бяла река (Зайчар). Гостите са на предпоследното място, с 0 точки и г.р. 5:21.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]