Крушарски: Тия дни ми превеждат 3,6 млн. и се разплащам

0

„За разлика от „лупитата“, аз вложих мои пари на „Лаута“ и направих нещо, което ще остане. Видях се със спортния директор и със старши-треньора. Избрахме хотел в Боровец, в който отборът ще е на лагер. Тренировките ще се водят на две различни места — на стадиона в Самоков и на терена в Говедарци“, обяви собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски, цитиран от „Меридиан мач“. Той имаше среща с ръководството на тима и вчера в Пловдив.

„Имам намерение да се видя и с феновете, за да покажа, че не се крия. Не е тайна вече за никого, че имаме финансови проблеми. Очаквам 3,6 милиона лева, имам уверението, че тези дни ще ги получа. След това ще се разплатя с футболистите. Миналата година имах същия проблем, но ако си спомняте – изплатих всичко на играчите. Чавдар Цветков и Воин Войнов са разговаряли с футболистите. Те ще останат, вярват ми, че ще им се издължа. Аз лично имах едночасов разговор с Мартин Камбуров по темата“, разкри още босът.

„Нямам намерение да се откажа от Локомотив За какво правих терени, трибуни, ремонти…? За да се откажа ли? Колкото повече спънки ми правят, толкова повече ме надъхват да се справя с проблемите“, категоричен е Крушарски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК