Кишишев и Веско Петков потвърдиха на Нефтохимик, Илия Груев не може

0

Двама бивши футболисти на Нефтохимик са потвърдили участието си в демонстративния мач, който ще бъде

[sociallocker id=5830]

по повод 20 години от спечелването на сребърните медали в „А“ група. Радостин Кишишев и Веско Петков със сигурност ще бъдат част от „зеленото“ шоу на 12 февруари. Двамата доскоро не бяха сигурни дали ще успеят да вземат участие, тъй като имат различни ангажименти. В крайна сметка обаче, те ще присъстват, научи KotaSport.com.

Друг от героите на „шейховете“ отпреди 20 години, обаче няма да успее да присъства на двубоя. Това е Илия Груев. В момента той е старши треньор на германския Дуисбург, с който се представя на изключително ниво. Въпреки че е изявил силно желание, Груев няма как да се освободи и да пътува до Бургас. Той обаче ще изпрати специален поздравителен адрес.

Както вече KotaSport.com информира, Нефтохимик е изпратил покана до Христо Порточанов. С нея „шейховете“ канят създателя на „Явлението Нефтохимик“ да присъства на демонстративния мач, който ще се проведе в неделя на (12 февруари), от 18:00 ч., в зала „Младост“. Той ще противопостави поколението, което спечели сребърните медали за бургазлии преди 20 години, срещу сегашния тим на Нафтата. Ако откликне на поканата, Порточанов ще бъде настанен във ВИП-ложата.

Припомняме, че с няколко поредни събития, отборът на Нефтохимик ще отбележи 20 години от вицешампионската титла на „шейховете“ от сезон 1996/97 г. Черешката на тортата се очертава да бъде именно шоу двубоят. Очаква се залата да се окаже тясна за всички желаещи да видят отново най-успешното бургаско, футболно поколение, а освен това за доброто настроение на публиката ще се погрижи един от най-известните български рапъри F.O., който се слави като един от големите фенове на „зелените“. От ръководството на Нефтохимик разкриха, че са подготвени много подаръци и изненади за публиката, а входът за този демонстративен мач ще е свободен.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]