Киров: Бихме закономерно, може и да продаваме

0
-
-

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана доволен от категоричния успех на тима с 3:0 на Етър от 20-ия кръг на Първа лига. Специалистът изрази задоволство от факта, че неговите играчи са вкарали голяма част от положенията си.

„Успяхме да отбележим една част от положенията. В други срещи имахме много ситуации да вкараме втори гол, но не успявахме. Имаше един момент, когато изпитвахме някакви трудности, но е нормално с човек по-малко. След третия гол всичко свърши.

„Нямаме голям срив в играта, но в някои срещи не успяваме да отбележим. Днес контролирахме нещата през целия мач и постигнахме закономерна победа”, каза Киров, който разясни, че не е притеснен от головата суша на Фернандо Виана.

„Какво значи да съм притеснен? Не само Виана, но и други състезатели не успяват да насочат топката във вратата с последното докосване. Всеки състезател има моменти от кариерата, в които не се получават нещата, но съм сигурен, че Фернандо ще излезе от това състояние”, допълни Киров, който не изключи през зимния трансферен прозорец да има изходящи трансфери.