Кирил Домусчиев подари на жена си златист джип за 500 бона

0

Футболният бос Кирил Домусчиев напра­ви милиони начело на „Лудогорец“, но се оказва и доста щедър.

[sociallocker id=5830]

Докато играчите на разградския отбор се облажиха с по стотина хиляди евро за пробива си миналата есен в Шампионската лига, отскоро съпругата му Кремена се радва на един от най-луксозните джипове в света, твърди в-к „Уикенд“. Става дума за последен модел златисто Бентли по поръчка. Твърди се, че един от първите поръчители на модела е не кой да е, а самата английска кралица Елизабет II.

Запознати с цените в автомобилния бранш твърдят, че за този Домусчиев се охарчил с 250 000 евро за бляска­вия подарък на любимата си. Половин милион лева, изглежда, са нищо за джоба на крупния бизнесмен, който само от европейските мачове на „Лудогорец“ в последните години навъртя приходи около 70 млн. лева.

Бившата манекенка Кремена, която навръх 2 февруари навърши 38 години, от няколко месеца бръмчи с въпросния златист джип „Бентли Бентайга“. Зад изящния външен вид очаквано се крие истински звяр на пътя със 700 конски сили и максимална ско­рост 300 км/ч, уточняват експертите.

Хората от обкръжение­то на бизнес фамилията дори се чудят как Креме­на се справя с толкова мощно возило. Караният от стилната блондинка скъпарски автомобил вече е често забеляз­ван паркиран точно на входа на ресторант „Есте“, собственост на Кирил Домусчиев, както и пред офис сградата му в столичния квартал „Изток“. На очи се набива регистрационният номер на джипа. Типично за тузарите, на табелата има шест еднакви цифри. Знае се, че за подобен каприз баровците пла­щат дебело на КАТ.

Източник: в-к „Уикенд“

Снимка: senzacia.net

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]