КАС изненада ЦСКА! Ще бъдат ли допуснати „армейците“ в Европа?

2
-
-

Спортният арбитражен съд в Лозана публикува на официалната си страница дълъг списък на делата, които ще бъдат разгледани до края на април. Изненадващото за ЦСКА обаче е, че казусите на „червените“ срещу УЕФА не фигурират в предвижданите за наблюдение и евентуално разрешаване от КАС.

Логично възникват въпросите дали Спортният арбитражен съд е отсвирил „армейците“ или споровете на клуба от „Армията“ с европейската футболна централа вече са били разгледани, но резултатът от тях не е известен.

Това, че казусът с ЦСКА не фигурира в изкарания днес списък на КАС, не означава, че „червените“ са аут от евротурнирите каквито съмнения се породиха сред феновете. Както е известно, срокът за лицензиране за Европа е 31 март и се очакваше казусът да бъде решен до тогава от Спортния арбитражен съд в Лозана.

БЛИЦ СПОРТ научи, че е много вероятно „армейците“ да решат споровете си с УЕФА директно с европейската футболна централа. При това положение казусите им няма да бъдат под наблюдението на КАС и от изнесения днес списък не трябва да се правят пребързани тълкувания, че „червените“ са аут от Европа.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
jockeyfirst
jockeyfirst
6 години по-рано

За кои червени става въпрос , за ЛИТЕКС ли ?

jockeyfirst
jockeyfirst
6 години по-рано

За кои червени става въпрос , за ЛИТЕКС ли ?