Каранга събра погледите в Сандански

0

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга направи вчера първите си тренировки за годината. Бразилецът взе участие и в двете занимания на армейците – сутрешното, в което се наблегна на физическите натоварвания, и следобедното, което бе с топка и с тактическа насоченост, пише „Тема спорт“. Каранга бе подгонен здраво в предиобедната тренировка от кондиционния наставник Томас Нойберт. За нападателя е изготвена специална програма, по която трябва да навакса голямото си закъснение за старта на подготовката.

Пръснаха от тренировки Каранга (ВИДЕО)

Каранга събра погледите в Сандански, като феновете на ЦСКА, които гледаха двете тренировки, го атакуваха за автографи и снимки след всяка една от тях. Въпреки дългото отсъствие, което породи редица спекулации за бъдещето му, бразилецът се радваше на голям интерес от страна на феновете.

Босовете на ЦСКА треперят, договорът на Каранга е с клауза за откупуване

Каранга започна занимания 9 дни след съотборниците си. Три от тях той е пропуснал „на своя отговорност“ по думите на самия футболист. От „Армията“ обявиха, че заради това Каранга ще си понесе „съответните санкции“. Бразилецът кацна в София в 14:00 часа във вторник, след това проведе среща с ръководството на клуба и пристигна в Сандански около 19:00.

Фенове не искат Десподов в Полша: Дръжте си го!

Голмайсторът на ЦСКА и Първа лига ще се готви предимно индивидуално до заминаването за Испания, като няма да взима участие във всяка колективна тренировка. Днес е почивен ден за отбора, но не и за бразилеца.

ЦСКА ще остане в Сандански до събота, като в последния ден от лагера играе контрола с местния Вихрен от 13:00 часа на Градския стадион. Двубоят се очаква с голям интерес в региона.

ЦСКА преговаря със защитник и търси нападател

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]