Карал проби в Локо (Пд) е вариант за Ботев

0
-
-

Французинът Насер Шамед е една от опциите за заместник на напусналия в посока ОАЕ Омар Косоко, съобщава „Тема спорт“. Футболистът играе на позицията зад нападателя и се отличава с техника и креативност. Любопитното е, че Шамед изкара пробен период преди няколко седмици при смърфовете и дори участва в контролата срещу Оборище Панагюрище, в която отбеляза гол. От „Лаута“ обаче отпратиха играча, защото търсят усилено централен нападател, въпреки че французинът остави добри впечатления.

Насер Шамед е доведен в България от бившия играч на Ботев Хамид Бамого, а за намирането на отбор на футболиста помага и мениджърът на Косоко Болеслав Козакевич. Представител на канарчетата е наблюдавал изявите на атакуващия полузащитник в контролата между Локо Пд и Оборище. В следващите дни Николай Киров трябва да даде отговор дали да бъде привлечен Шамед на базата в Коматево.

В Ботев Пловдив от няколко седмици е и Стивън Петков, който очаква.да подпише договор с канарчетата, след като се възстанови напълно от контузията, която получи в края на миналия шампионат.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК