Капитанът на Ботев (Пд) се завръща за реванша с Бейтар, Виана виси

0
-
-

Капитанът на канарчетата Лъчезар Балтанов почти сигурно ще се завърне в състава за реванша с Бейтар Йерусалим в четвъртък от 20:30 часа. Халфът пропусна двубоя в Израел заради счупен пръст на крака. Той обаче ще е готов за ответния сблъсък, пише „Тема спорт“. Неговото място в състава бе заел юношата Серкан Юсеин, който се справи много добре, като вкара и изравнителния гол. Възможно е младокът да остане на терена, а на пейката да седне Яя Меледже, който направи доста грешки в двубоя в Петах Тиква.

Другият пропуснал първата среща с Бейтар Йерусалим – Фернандо Виана, обаче почти сигурно ще се появи като смяна в реванша. Той бе картотекиран за срещите с евреите, но не попадна в групата за Израел, защото е изостанал с подготовката. Бразилецът не игра и срещу Партизани Тирана, тъй като не бе уредил проблемите си с работната виза.

Виана няма да играе и срещу Пирин Благоевград в първия кръг от шампионата. Нападателят пропуска мача с орлетата заради наказание. Липсата на игрова практика ще го остави резерва в реванша с Бейтар Йерусалим.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК