Какво се случва във ФК Созопол?

2

В последните години ОФК Созопол се превърна в еталонна клуб, който се развива в правилната посока. Само до преди 5-6 години тимът играеше някъде в селските групи и бе част от общия сив фон. Постепенно с усилията на ръководството в лицето на Румен Димов и с подкрепата на кмета Панайот Рейзи Созопол стигна до професионалния футбол и се превърна във фактор във втория футболен ешелон. Междувременно бе изградена чудесна база, стадионът бе реконструиран и вече е едно отлично спортно съоръжение. Инвестициите в базата продължават, а амбициите на цялото ръководство са много сериозни.

През този сезон обаче тимът видимо буксува. В момента Созопол е на предпоследно място с актив от 8 точки. Зад него е само закъсалият Нефтохимик. Играта е под всякаква критика, а поведението на футболистите меко казано странно. Всичко това на фона на едни отлични условия, гарантиран бюджет и редовно изплащане на заплати и премии. При това положение се вижда, че длъжниците на отбора са именно самите футболисти. Малко са клубовете във Втора лига, които предлагат такива условия и редовно заплащане. Малко са и клубовете, които се грижат по този начин за собствените играчи. Явно е време самите играчи да погледнат по-сериозно на задълженията си и да извадят отбора от това незавидно място. Място, което не подхожда на ФК Созопол.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

А дали е така ???? Първо проучете , след това пишете . Лайната в този клуб са ГОЛЕМИ .

Васил Кост
Васил Кост
6 години по-рано

Авторът е с бяла уста, от изпразванията върху него…лайната са големи и треньорът не подава оставка, без коментар