Кавани и звезда на Арсенал – част от план на ПСЖ за заобикаляне на финансовия феърплей

0

ПСЖ смята да си извлече огромна поука от трансфера на Неймар това лято и да направи сериозна промяна в атака, разделяйки се с Единсон Кавани, съобщава Le Parisien.

Както е известно, между двамата нападатели имаше сериозно спречкване за това кой да изпълнява дузпите в тима, а според френското издание уругваецът може да стане жертва на трансфера на бразилеца. Парижани смятат да го заменят с Алексис Санчес, който да пристигне със свободен трансфер от Арсенал следващото лято. Точно с привличането на 28-годишния чилиец без пари се цели да бъде заобиколен правилника за финансов феърплей.

След купуването на Неймар от Барселона за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро се появи огромна дупка в баланса на парижани, която може да бъде запълнена отчасти с продажба на Кавани. Точно уругваецът би могъл да донесе най-голяма сума пари в касата на парижани. Те обаче ще трябва да се преборят за услугите на Алексис Санчес и с английския гранд Манчестър Сити, който също има апетити да ангажира чилиеца.

Източник: Блиц Спорт

Снимка: 101greatgoals.com

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]