И зад граница отбелязаха серията на ЦСКА

0

Удивителната форма на ЦСКА-София в домакинските мачове, допреди снощното равенство с Пирин (Благоевград), бе отчетена и в чужбина. Сайтът eurofootballrumours.com, който се фокусира върху статистики и интересни факти, отбелязва сред 35-те си акцента за седмицата, че ЦСКА-София е спечелил последните си 4 мача у дома с победи с поне 3 гола разлика, пише „Меридиан мач“. Това са успехите над Локо (Пд) (4:1), Витоша (6:1), Верея (3:0) и Дунав (3:0). Това е и най-впечатляващата серия на отбор от европейските първенства от началото на месец август до този момент.

Феновете на ЦСКА скочиха на Стамен Белчев след резила с Пирин!

Другият, който още преследваше рекорди в ЦСКА-София, е таранът Фернандо Каранга. Преди първия съдийски сигнал вчера той бе вкарал за „червените“ в седем поредни мача за първенство, като се целеше в рекорда на Наско Сираков, който се е разписвал в 10 срещи поред. Каранга, обаче не успя да порази мрежата на Макенджиев, а двубоят завърши 0:0.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]