Искат Левски – ЦСКА да се върне на клубните стадиони

1

Изпълнителният дирек­тор на Левски Красимир Ива­нов заяви, че клубът ще иска от следващата кампания ма­човете с ЦСКА да се играят на клубните стадиони. „Съ­гласен съм с вас, че една от темите, които трябва да се обсъждат, е връщането на тези мачове на клубните стадиони. Но при тази сре­ща това не е включено на дневен ред. Добре знаем, че желанието на привържени­ците е Левски да домакин­ства на стадион „Георги Аспарухов“, каза Иванов, след като бе изслушан от ДК.

Той посочи, че търси кон­такт с фенските организа­ции, за да разбере защо се стигна до инцидентите в съ­бота. „Ситуацията е непри­ятна за клуба най-малкото защото слага едно петно върху името на Левски, а ние целим да не допускаме по­добни събития“. Шефът посочи, че ще има последствия за играчите за поражението с 0:3 от ЦСКА, но не пожела да разкрие какви.

„Това няма да го коментирам. От спортно-техническото ръ­ководство може да научите какви мерки ще се вземат по отношение на отбора. Но ще ви кажа, че в момента ра­ботим по селекцията, има бюджет за нея, но размерът му е тайна“, завърши Ива­нов.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
факт
факт
7 години по-рано

ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата „ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ”, същата „Д.С.”, която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА „тип Белене” . # България е „член” на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия „Варшавски Договор”, същия „В. Д.”, който удави в кръв „Пражката пролет” . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници – комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две комунистически изчадия ? ? ?