Илиян Мицански идва в Нефтохимик

0
-
-

Илиян Мицански е на път да пристигне в Бургас. Нападателят на Левски няма да остане в отбора за остатъка

[sociallocker id=5830]

от шампионата в Първа лига, след като ръководството му е казало, че може да си търси нов отбор.

В същото време в Нефтохимик търсят заместник на Венцислав Христов, който най-вероятно ще бъде продаден в чужбина. Мицански пасва идеално на модела играч, който шефовете на „нафтата“ търсят. На този етап Мицански търси тим в чужбина, но ако не успее, ще акостира в Бургас. Интересен факт е, че той бе искан в Нефтохимик в далечната 2005 година, когато бе още млад талант. Тогава обаче не се стигна до трансфер. Сега това е твърде вероятно да стане.

30-годишният бивш национал не успя да се наложи на „Герена“, а в моментите, в които получаваше шанс за изява не успя да убеди, че заслужава мястото си в състава на „сините“.

Мицански се разписа едва един път – при гостуването на Монтана, спечелено с 3:1, когато нападателят вкара третия гол в добавеното време на мача.

След нея Мицански дори се тросна, че е дошъл да бъде титуляр, а не да се доказва, което със сигурност не се е харесало на ръководството, и най-вече на старши треньора Елин Топузаков. Договорът на острието е до лятото, но и двете страни нямат желание да го изпълнят.

На „Герена“ вече разполагат с двама футболисти на позицията централен нападател – Бабатунде Адениджи, и новопривлеченият Амаду Сукуна, който идва от новака Верея.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]