Изтеглиха жребия за благотворителния международен футболен турнир на Свети Никола (СНИМКИ)

0

Днес бе изтеглен жребият за традиционния благотворителен международен футболен турнир по футбол на СФК „Свети Никола“. Той се организира всяка година в полза на децата на починали служители от системата на МВР от Област Бургас. В тазгодишното издание ще се включат 21 отбора от Бургас и региона, а също така от Видин, Ниш и Пирот. Сума ще дари македонската фирма Руна Мак Дооел Рубин Атанасоски (Прилеп). Събраните средства ще помогнат на 14 деца.

Всеки, който иска да помогне, ще може да стори това в 3-те състезателни дни. Двубоите ще се проведат на 12, 13 и 14 май, на игрищата на СЦ „Славейков“. Първите срещи във всички дни са с начало 10:00 ч. В специална кутия, всеки присъстващ ще може да дари средства, за да подпомогне благородната кауза.

„Надявам се тази година турнирът да премине без проблеми. Задължително е да се осъзнае, че това, което правим, е за каузата Благотворителност. Ако някой не го е разбрал, то тогава да не влиза на терена, за да не върши глупости! Жалко, че вчера списъкът с децата се увеличи с още едно, чийто баща, наш Приятел и Колега – Илия Тодоров, си отиде от този свят! Той бе от Приморско и е бил служител на РУ на МВР Царево. Пожелавам на всички участници в турнира да бъдат здрави и след финала в неделя, защото на първо място сме служители на МВР и трябва да сме на работните си места!“, заяви за KotaSport.com Председателят на УС на СФК „Свети Никола“ Павлин Ковачев.

Ето и какво отреди днешният жребий:

Група „А“: РДГП, Карнобат, Созопол

Група „Б“: Поморие, Средец, Първо РПУ

Група „В“: Четвърто РПУ, ПБЗН, ГПУ Малко Търново,

Група „Г“: Второ РПУ, ГДИН, Видин

Група „Д“: Пето РПУ, Огнеборец, Пирот

Група „Е“: СПС, Летище, Ниш

Група „Ж“: ЗЖУ, Пътна полиция, Криминална

Схема на турнира:

* В отборите имат право на участие само състезатели на МВР, ДАНС и Министерство на правосъдието.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК