Излъчват директно в родния ефир контроли на Лудогорец в Турция

0
-
-

Лудогорец ще изиграе общо седем контроли по време на лагера си в Анталия. Тимът тръгва за Турция на 8 януари, като ще остане там до 3 февруари. Някои от проверките ще бъдат предавани пряко по Диема спорт и Диема спорт 2, разбра „Тема Спорт“. Най-престижната е с украинския Шахтьор Донецк. Той ще се готви за осминафинала си в Шампионската лига срещу Рома (21 февруари, 13 март). Разградчани пък ще срещнат друг италиански гранд на 1/16-финалите за Лига Европа – Милан (15 и 22 февруари).

В Анталия орлите ще играят и с три руски тима -елитните Динамо Москва и Арсенал Тула, на Михаил Александров, и втородивизионния Балтика Калининград. Съперници на турска земя ще са им още казахстанският Кайрат и румънският Ботошани. Остава само да бъде уточнен още един противник. Две от проверките ще се играят в два последователни дни, като във втората участие ще вземат предимно младите момчета и резервите.

Лудогорец ще има и една контрола на българска земя на 10 февруари в Разград. Тя ще е генерална репетиция и представяне на отбора преди първия сблъсък с Милан, който е 5 дни по-късно. Точният списък с дати, дни и часове на всички мачове по време на подготовката ще бъде обявен от разградчани на 6 януари.

Както е известно, Диема спорт ще предава пряко и контролите на ЦСКА от лагера му в Марбея (Испания). Армейците също ще спорят със силни тимове от Русия и Украйна – Локо Москва, ЦСКА Москва и Динамо Киев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]