Изкушаващи летни отстъпки в аптеки „Фаркол“

0

Лятото идва с примамливи отстъпки на едни от най-търсените сезонни лекарства в бургаската аптечна верига „Фаркол“. Цените на някои от тях са паднали с 35%. Новите им стойности важат през целия месец юни.

Сред промо продуктите са „Парацетамол Екофарм“, таблетки „Лагоза“ за детоксикация на черния дроб, таблетки „Зодак“ със силно противоалергично действие. И още – таблетки „Флебодия“, „Магне Б6“, крем и спрей „Фунгофин“, таблетки за дъвчене „Ре-комфорт“, капки „Ксилометазолин“, капсули „Комфортекс“ и много други.

Този месец в рубриката „ТРИ НА ТОП ЦЕНИ“ са „Хепароид“ при разширени вени и посттравматични състояния, „Детралекс Беста Мед“ при венозно-съдови проблеми и хемороиди, както и болкоуспокояващото лекарство „Дексофен“. Може да се възползвате и от намаленията през юни на различни видове водоустойчиви лепенки с марката „Дермапласт“. „НА ФОКУС“ този месец е Тест за бременност „Билийв“ писалка по повод Световния ден на репродуктивното здраве, който отбелязваме на 25 юни.

Аптеки „Фаркол“ ще продължат и занапред да поддържат атрактивни промоционални акции на сезонни медикаменти в услуга на своите клиенти.

По-подробно с юнските отстъпки може да се запознаете на www.farkol.bg, на фейсбук страницата на аптеки „ФАРКОЛ“ и на място в аптеките. Адресите им в Бургас са:

Аптека „Бургас“ – бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“  ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23

/срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „Славейков“ ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

Аптека „ДКЦ 1“ бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК