Ивет Лалова: Не само по Коледа трябва да помагаме

0

„Тази година помолих родителите ми да си спестим опашките и блъсканиците в моловете, а паричките да ги дадем и да помогнем на някого“, обясни Ивет Лалова, която призова всеки, който може, да помогне на нуждаещите се.

„Аз ще оцелея без още един чифт чорапи, пуловер, шапка, шал и ръкавици, но това може да помогне на някой друг“, добави пред bTV чаровната спринтьорка и посочи коя е най-запомнящата се Коледа в живота й до момента. Съпругът й Симоне пък има свои разбирания за украсата в дома им:

Ивет Лалова е един от участниците в „Българската Коледа“. Тя гостува днес в студиото на Нова телевизия, където разказа за участието си в благотворителната инициатива. „Тази година се включих от човечност. Не само по Коледа трябва да помагаме. Трябва да го правим през цялата година. Това няма да ни направи нито по-бедни, нито по-малко успешни. Трябва да отворим сърцето си за останалите. Не всички имат късмет, семейства и здраве“, каза Ивет.

„Тази година се включих за пореден път в Българската Коледа. Срещнах се с едно 15-годишно момиче – Лора Мария, която е имала нещастието да счупи кост. Ще бъде много емоционално довечера на концерта. Аз съм минала през това нещо. Успокоих я, че на Олимпиадата в Пекин съм бягала с 38-сантиметров пирон. Когато човек е минал през това, е по-лесно да помогнеш“, разказа Лалова.

„Има и много по-тежки заболявания при децата. Ще има пожелая да бъдат силни. Ако човек потърси подкрепа, много повече хора ще откликнат на неговите нужди“, каза звездата.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]