Иван Кюстендилеца взриви Бургас с нов армейски клуб

1
-
-

Фен клуб Перспектива Бургас празнува една година от създаването си и откри своя клуб. На това събитие присъстваха главните действащи лица в митичния Сектор Г Иван Кюстендилеца и Росен Петров-Животното.

„Гордея се с вас момчета и момичета,че сте изградили такъв уютен и красив фен-клуб. Благодарение на вас и всички други клубове в страната винаги ще доказваме,че нашата публика е най-великата „-коментира Иван Кюстендилеца.

„ЦСКА през годините е минал през много трудности, но винаги се е изправял и доказвал, че е най-великият български клуб. Сега най-важното е праз месец май за 70 годишния юбилей, да вдигнем титлата и купата на България“-сподели пред присъстващите Росен Петров.

Перспектива Бургас си поставя постоянно някакви каузи и задачи. Напомняме,че през декември месец организира коледен благотворителен турнир по футбол. През тази календарна година ще има много изненади, които ще бъдат запазени в тайна.

В бургаския фен клуб има млади и перспективни хора с много идеи, без комплекси и липсват лица в наркосредите.

Следващата седмица, на 17 февруари, солидна група от Бургас ще отпътува за Стара Загора, където ЦСКА ще изиграе първата си среща след зимната пауза с отбора на Верея.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

… липсват лица в наркосредите

Това в малко в повече. Всички знаят, че Росен Петров-Животното, лежа точно за наркотици. Или това не е вярно?