Звездичка ще работи с великата Звезда (СНИМКИ)

2

ДФК Звездичка ще работи по съвместни проекти със сръбския гранд Цървена звезда. Предстои и да бъде сключен договор за сътрудничество между двата клуба. Днес президентът на бургаския клуб Петър Алексиев се срещна и проведе работно съвещание с представители на Цървена звезда. Те бяха от ръководството на ДЮШ на великия тим от Белград, както и сръбски мениджъри от компанията „Колония къп“. В Бургас дойдоха главният треньор на футболната академия на Цървена звезда Никола Йелич , Горан Паунович, Милан Павлович и Душан Милошевич, които са представители на „Колония къп“. Гостите бяха разведени и из базата на Звездичка, която расте буквално с часове. Те видяха условията в Звездичка Арена в комплекс Славейков, както и новите терени и съоръжения, които се намират на терена на университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Гостите останаха впечатлени от видяното.

Двата клуба постигнаха договорка да провеждат лагери на разменено гостуване. Отделно треньори на Звездичка ще ходят и на стаж в школата на Цървена звезда.

През месец април ДФК Звездичка ще проведе голям международен турнир, който ще бъде нещо мини-клубно първенство на Балканите. Той ще се казва „Колония Звездичка къп“. В него ще вземат участие много силни тимове от целия полуостров. Гост на събитието ще бъде и отбор от Цървена звезда.

При следващата визита на сръбския гранд в Бургас, делегацията ще бъде приета лично и от кмета на града Димитър Николов. Той е дал зелена светлина на съвместните проекти между двата клуба и пожелава успех в бъдещите им дейности. Димитър Николов е един от хората в града, който винаги е давал рамо на ДФК Звездичка, като в този клуб той вижда бъдещето на бургаския футбол.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Оооооооо
Оооооооо
6 години по-рано

Ще ме убиете от простотия.Сърбите с многомилионен годишен бюджет се впечатлили от двете малки изкуствени игрища на Звездичка.Впечатлили се и от интелекта на грудовското ръководство.НИКОЙ НЕ МОЙ МЕ ВЪРНЕ НА СЕЛО.

Кривия винкел
Кривия винкел
6 години по-рано

Върнете малко статии от архива.Звездичка вече работиха с Арсенал,Дортмунт и още куп европейски величия.Сега отстъпление с Цървена звезда?????Я си ритайте в детските градини за по 50лв такси,а футбола го оставете.Разменено гостуване на треньори?????Много ще им е полезно на сърбите да научат нещо от странджанските нерези.