Звезда на Челси нацелил Сър Алекс с пица в лицето

0

Бившият футболист на Арсенал и настоящ на Челси – Сеск Фабрегас призна, че той е бил този, който е хвърлил парче пица в лицето на легендарния мениджър на Манчестър Юнайтед – Сър Алекс Фъргюсън.

Инцидентът се случи след двубоя между „артилеристите” и „червените дяволи” на Олд Трафорд през октомври 2004, когато домакините слагат край на серията от 49 мача на хората на Арсен Венгер без загуба, побеждавайки ги с 2:0.

След срещата играчи от двата отбора се сдърпаха в тунела, а Фърги бе уцелен с пица при свадата. Дълго време така и никой не си призна, кой омаза легендарния шотландец, но ето, че 13 години по-късно Сеск Фабрегас пое отговорността за случилото се.

„Да, аз хвърлих пицата. Бях в съблекалнята и изведнъж чух шум и си помислих ‘какво става?’. Излязох с парче пица и видях Сол Кемпбъл, Рио Фърдинанд, Мартин Кион – всички се блъскаха. Исках да се намеся, но не знаех как и просто хвърлих пицата. Видях, че удря някого и след това видях кого, а не исках да го уцеля… извинявам се сър Алекс, наистина не исках да го направя”, заяви Сеск в интервю за “Sky”.

Снимка: zeenews.india.com

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]